Savunmama yüksek puan ver, sırtım üzerinde çalışıyorum, güçlü vuruşlar yapıyorum: Ashwin | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Ravichandran Ashwin, Pazar günü Dakka’daki Shere Bangla Ulusal Stadyumu’ndaki İkinci Testte Hindistan’ın Bangladeş’e karşı üç kalelik dar bir zafer kazanmasına yardımcı olmak için yumruğunu bir kez daha gösterdi.
Ashwin, 145’lik küçük kovalamacalarında 74/7’de bocaladı, olağanüstü bir mücadeleye öncülük etti ve 71 turluk yenilmezlik koşusunu tamamladı. Shreyas Iyer Hindistan’ı 2-0 serisine götürmek için.
Ashwin, vuruşunun geri kaldırma, güçlü vuruş gibi yönleri üzerinde çok çalıştığını ve savunmasını güçlü olarak değerlendirdiğini söyledi.
“Savunmama yüksek puan veririm. Test kriket defansın etrafında vuruşlarla oynanır. Modern kriket sizden hava yolunu seçmenizi ister. İki atıcının size baskı yapmasının iyi olduğunu düşünmüyorum. .” zaman. Ortaya çıktığında harika görünüyor, ancak baskı altındaki testler çok sağlam bir savunma ile oynanmalıdır. Çok daha fazla atış yaptı, çitleri aşmak için kendine güveniyor. Geri kaldırma, üssüm ve güçlü vuruşum üzerinde çok çalıştım. Ashwin, BCCI tarafından yayınlanan ve aynı zamanda vurucu Cheteshwar Pujara’nın da yer aldığı bir videoda, “Kendime bu güvenim var” dedi.

Zorlu bir kovalamacadan galip çıkmaktan kırmızı top kriket heyecanını paylaşmaya
🙌🏻
Maç kazananları… https://t.co/qBPwgZWoi0

— BCCI (@BCCI) 1671979264000
Ashwin, vuruş yapmak için dışarı çıktığında ilk hedefinin öğle yemeğini atlatmak olduğunu açıkladı ve soğukkanlılığı için Shreyas Iyer’i övdü.
“Yürüdüğümde durumu halletmemiz gerektiğini düşündüm. Shreyas gerçekten çok iyi bir soğukkanlılığa sahipti. Ona işini 10 fazladan sonra veya öğle yemeğinden sonra yapmasını söyledim. Başlangıçta amacım öğle yemeğini atlatmaktı”. Oradan oraya giden bazı toplar vardı. İyi bir bacağa giden bir sinek topu vardı. Bu yüzden niyeti yükseltmem ve ayrıca iyi bir savunma yapmam gerektiğini düşündüm. İyi oynadık ve doğru zamanda gaza bastık. Ashwin dedi.
Cheteshwar Pujara, dizi boyunca çeşitli çekimlerini sergilemeyi sevdiğini söyledi.
“İkinci vuruşlarda (ilk testte) işlerin gidişatından çok memnundum. Çalıştığım şutları göstermek için ideal bir durumdu. Sussex ve Saurashtra için beyaz top kriketinde büyük bir kredi var, yardımcı oldu güven kazanıyorum” diye ekledi.
Ashwin, Border-Gavaskar Kupasını kendi topraklarında Avustralya’ya karşı savunmayı dört gözle beklediğini söyledi.
Bangladeş daha önce ilk vuruş yapmayı seçmişti, ancak ilk vuruşta 227 sayı ile elendi ve Mominul Haque (84) önde gelen isim oldu. Umesh Yadav (4/25) ve Ravichandran Ashwin (4/71) Hindistan adına topla hayran kaldılar.
Hindistan, maçta 87 sayılık bir üstünlük elde etti ve ilk vuruşlarında 314 tur elendi. Rishabh pantolon (93) ve Shreyas Iyer (87) değerli yarasalar indirdi. Taijul Islam (4/74) ve Shakib al Hasan (4/79) ev sahibi takımın öne çıkan bowling oyuncularıydı.
Bangladeş, ikinci vuruşlarında 231 koşu için bir araya gelerek kendilerini geride bıraktı. Liton Porsuğu (73) ve Zakir Hasan (51) değerli yarım asırlık skorlar elde ederken, alt orta/alt sıra Nurul Hasan (31) ve Taşkın Ahmed (31) de Bangladeş’in 113’te altı geride kalmasından sonra bazı önemli koşular kaydetti.
Axar Patel (3/68) Hindistan’ın önde gelen bowling oyuncusuydu. Ashwin ve Mohammed Siraj iki kaleyi aldı. Umesh’in ayrıca bir küçük kapısı var.
Bangladeş maçta 144 tur önde oldu ve Hindistan’a 145 turluk bir gol verdi. Hindistan 74/7 gerideydi ancak Ravichandran Ashwin (42*) ve Shreyas Iyer (29*) Hindistan’ı yedi kalelik bir zafere taşıdı.
Ravichandran Ashwin, ikinci vuruşta kazandığı vuruşla maçın oyuncusu seçildi.
Cheteshwar Pujara, bir buçuk asır dahil olmak üzere iki Testte 192 tur attığı için Serinin Oyuncusu seçildi.
(Masa girişi ile)