Novk, Karie'deki ilk büyük finallerinde sadece Panl Pauo Echanize'de. RNA'dan beri tam olarak mükemmel değildim, ama işte bu. Avcılar mükemmel olmayacak, ama istediğim gibi MDIA için kayıtta yemek yedi. Asovka'da üst pasaportu çok fazla kurtarmadı, ama altını verdi ve madalya yaptı. Bundan üzümlerdim ve bugün MM'nin tamamen yerine getirdiği ve MN'de olan en iyi şeyi deneyen pound oldum.
Başkanların başı günlük. Her zaman iyi başlangıçlar yaptım. İlk iki kolektif çiftlikte çocuğu özledim, sonra çok fazla kavga yaptım. Son u'da her zaman Vabank ve özgürleşti, ekledi.
Leton'un Avrupa Kreja şampiyonu bir bireyde, sadece yeni değerler sezonundan beri bağımsız olarak ve sadece Olimpiyat Kayakcross'un vuruşu için bir yeterlilik olarak hizmet ediyor. Bugün üstten aşağıya af vardı. Dikende ikinci muadili ile biraz savaştım, ama bana gitti. Memnunum çünkü ilk şehirde mümkün oldu. TSN, ama mm Joy, ekl. Örümcekte görmedi. Hardfinle'de başlayamadı ve daha sonra ADU hatalarını yaptı, diğerine ilerlemedi ve tentleri sona erdirdi.
Olga Samkov madalya madalyasına ulaştı. Avrupa Şampiyonası'nın bronzı finalde sona erdi ve son kalenin kurallarını ölçtü. Krejho ile aynı Tereza Kneblová için sıkı bir idi, Seu Durgell'deki su kayakcross'tan stbrno sona erdi.
Sabah Birey Yaratması İngiliz Leaver tarafından saniyenin onda birini kazandı, Novk 39 yüzüncü oldu. Tet Esk temsilcisi Martin Rudorfer 33. AS ve prosedürün altında ilk bitirdi. 37 bile Závk'a ulaşamadı.
Ptidln Serly Svtov'un Fury, Troja kıyısındaki iki TDE için devam ediyor.
Başkanların başı günlük. Her zaman iyi başlangıçlar yaptım. İlk iki kolektif çiftlikte çocuğu özledim, sonra çok fazla kavga yaptım. Son u'da her zaman Vabank ve özgürleşti, ekledi.
Leton'un Avrupa Kreja şampiyonu bir bireyde, sadece yeni değerler sezonundan beri bağımsız olarak ve sadece Olimpiyat Kayakcross'un vuruşu için bir yeterlilik olarak hizmet ediyor. Bugün üstten aşağıya af vardı. Dikende ikinci muadili ile biraz savaştım, ama bana gitti. Memnunum çünkü ilk şehirde mümkün oldu. TSN, ama mm Joy, ekl. Örümcekte görmedi. Hardfinle'de başlayamadı ve daha sonra ADU hatalarını yaptı, diğerine ilerlemedi ve tentleri sona erdirdi.
Olga Samkov madalya madalyasına ulaştı. Avrupa Şampiyonası'nın bronzı finalde sona erdi ve son kalenin kurallarını ölçtü. Krejho ile aynı Tereza Kneblová için sıkı bir idi, Seu Durgell'deki su kayakcross'tan stbrno sona erdi.
Sabah Birey Yaratması İngiliz Leaver tarafından saniyenin onda birini kazandı, Novk 39 yüzüncü oldu. Tet Esk temsilcisi Martin Rudorfer 33. AS ve prosedürün altında ilk bitirdi. 37 bile Závk'a ulaşamadı.
Ptidln Serly Svtov'un Fury, Troja kıyısındaki iki TDE için devam ediyor.
Pau'da VODNM slalom içinde SP (Fransa) Kayıkçı Mui: Bireysel ve: 1. Krej (R) 53.022. Leaver (Brit.) -0.10, 3. Novk -0,39, … 33. Rudorfer (her ikisi de r) -4,30 -yüksekliğe ilerlemedi. PRBN POAD SP (5 aramanın 2'sinden sonra): 1. Leaver 99, 2. Rohrer (vc.) 93, 3. Novk 90, 4. Krej 8839. Rudorfer 9. Vyazovac Zvodod: 1. Echaniz (s.), 2. Novk (R)3. Madore (Fr.), 4. Llorente (s.), ...13. Krej – TVRTFINLE'de süresi doldu. PRBN POAD SP (5 aramanın 2'sinden sonra): 1. Rohrer 80, 2. Llorente 80, 3. Renia (Fr.) 65, …7. Novk 59, 14. Rudorfer 27, 23 Krej 15. Eny: Bireysel ve: 1. Prigentov (Fr.) 57,91, 2. Novakov (Sloven) -0,64, 3. J. Foxov (Austr.) -0,77, …9. Kneblov -1.81, 13. Samkov -2,73, 37. PRBN POAD SP (5 aramanın 2'sinden sonra): 1. Prigentov 115, 2. Lazkanov (s.) 94, 3. J. Foxov 94, …10. Kneblov 67, 24. Hilgertov (R) 32, 25. Samkov 32, 47. Vyazovac Zvodod: 1. Lazkanov, 2. Sabattiniov (It.), 3. Chourrautov (s.), 4. Samkov, … 11. Kneblov – bir kalede süresi doldu. PRBN POAD SP (5 aramanın 2'sinden sonra): 1. J. Foxov 75, 2. Kneblov 703. Hugov (Fr.) 69, …Samkov 47, 39. Hilgertov 4, 47. Neszdalov 2. |