Hint kriketini yönetiyor olsaydım, gururumu bir kenara bırakır ve ilham almak için İngiltere’ye bakardım: Vaughan | Kriket Haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
LONDRA: Eski İngiltere Kaptan Michael Vaughan, Hindistan Kriket Kurulu’nun (BCCI) “gurur yutması” ve Hindistan’ın yarı finalden çıkışından sonra ilham almak için İngiltere’ye bakması gerektiğini düşünüyor. Dünya Kupası T20.
Hindistan, yarı finaldeki kampanyalarını sona erdirmek için nihai şampiyon İngiltere’nin 10 kalelik bir çekiçle vurulmasına maruz kaldı. Ağır yenilgi, Hindistan’ın son altı Dünya Kupası’ndaki beşinci nakavt kaybı oldu.
Bu arada İngiltere, Pazar günü Melbourne’deki T20 Dünya Kupası’nı kazanmak için finalde Pakistan’ı beş kaleyle mağlup etti.
“Bu İngiliz beyaz top oyuncuları grubu olağanüstü ve bir kez olsun, İngiliz kriketinin dünyanın geri kalanına rakip olması gereken, trend belirleyen bir takımı var. İngiltere işlerini nasıl yapıyor? Ne yapıyorlar?
“Hint kriketini yönetiyor olsaydım, gururumu bir kenara bırakır ve ilham için İngiltere’ye bakardım” diye yazdı ‘Telegraph’ için köşe yazısında.
Vaughan, Jos Buttler’ı överken coşkuluydu ve İngiltere kaptanının lider olarak uzun ömür açısından Hindistan’ın Mahendra Singh Dhoni’sine rakip olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.
“Şimdi Jos Buttler, Dünya Kupası’nı ilk istediğinde aldı ve 32 yaşında kendi mirasını inşa etme şansına sahip. MS Dhoni, Hindistan’ın kaptanlığını uzun yıllar sürdürdü. Buttler da aynısını yapabilir, özellikle şimdi tek bir formata odaklanıyor. Çelik de var. Buttler’ın gözlerinde görebilirsiniz,” dedi Vaughan.
“Eğer bir sol kolunuz, temponuz, swing ve spininiz, üç spinner’ınız varsa, kaptan olarak her şeye sahipsiniz. Bana göre beyaz top kriketinin kriteri bu – seçenekleriniz olmalı. 1-11’den maçı kazananlar var. ”