Chandrapur’da yasadışı kırsal likör bira fabrikası baskın düzenledi | Nagpur Haberleri

HakikaT

Global Mod
Global Mod

CHANDRAPUR: Devlet tüketim vergisi departmanının uçuş birimi Cuma günü, ormanlarla çevrili Chak-Borda köyü yakınlarındaki bir çiftlikte yasadışı bir kırsal likör bira fabrikasını bastı.
Sahte likör, markalı likörle şişelenip mühürlendi ve pazarda satıldı.
Eyalet tüketim vergisi dairesinin Chandrapur ofisi, Walni-Chak-Nimbala yolu üzerindeki Chak-Board köyünden bir Lalita Kamble’nin çiftliğindeki bir evde yasadışı bira fabrikasının işletildiğine dair bir ihbar aldı. Buna göre, özel tüketim müfettişi Sunil Patil liderliğindeki özel tüketim memurlarından oluşan bir ekip öğleden sonra yere baskın düzenledi ve yasadışı bira fabrikasını tutukladı.
1.53 bin Rs değerinde malzeme ele geçirildi ve adı Shashim Kamble olan bir kişi tutuklandı.
Kaynaklar, olay yerinde iki kapak kapatma ve etiket baskı makinesinin bulunduğunu söyledi. Makineler, sahte likörle doldurulduktan sonra şişe kapaklarını kapatmak için kullanıldı. Yetkililer ayrıca yapılmış ve mühürlenmiş 240 şişe sahte içki ele geçirdi.
Ayrıca 10.000’den fazla baskısız ve 1.500’den fazla baskılı etiket, içecek demleme yoğunluğunu ölçmeye yönelik bir hidrometre de ele geçirildi.
Ayrıca bir yazıcı, bir tiner, plastik bidonlar, boş içki şişeleri, bir buzdolabı, bir araba ve bir cep telefonu da ele geçirildi.