Brian Priske: Kalite arka arkaya 35 maç görülmeli

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ben olduğum için gerçekten şaşırdım ve seni görebilirsin ve bu benim yapmamı kolaylaştırıyor Zaal, Nae Zhoul: Bohuel ayrıca meslektaşım Martin Vait'teki hataların olduğunu gör. AB'yi Nen arasında duydum. RD Destek ve başsağlığı arayışımdan çıkardım.

Loskho LTA'dan bir şey değişti, ancak Sparan'ın ortamına bağlantılar öngörüyü korudu. Barışta uzun zamandır olmayan Feyenoord'a giden köpek bile.

Spor editörü Tom Rosickm ile liderler ve sporlarla sona ermek zorunda mıydınız?
Elbette bunun hakkında konuştuk. Çok fazla spekülasyon oldu, ama hepimiz bunun nasıl olduğunu biliyoruz. Ren geyiğine saygı duyuyoruz, bu yüzden burada da yedi. VM, E MI Management V, MM büyük belirlendi ve Sparta için maksimum. Normalde bazılarında başka bir NZOR'umuz vardı, ancak hepimiz yaz aylarında kupaları delmek için bir taban verecek bir dalgadayız.

HRI VS'nin bazıları Instagram'da fotoğraf çekti. İlişkiler kuramazsınız nasıl?
Güzel. Ben hırs, kalite ve başlık için olacak bir kulüpte olduğum için. Benim için kolaylaştırıyor. Burada birçok insan tanıyorum, uyarlama yeterli olacak. MM All ve CTM ile iyi bir ilişki, Sparta'nın aç, Ambicizn ve başlık için RVT olmak istiyor.

Yine de, risk almadığınızı sormak bir FR'dir.
Futbolda KAD değişimi riskidir. Bunun hakkında pek bir şey istemiyorum. Nasıl değişeceğine ve ona yardım edeceğine dair enerjimi almak için enerjimi dayatıyorum. OKVN'ler çok büyük, ama reddedilmeyebileceğini hiç bilmiyorum. Maksimum belirlenmiş ve tüm güçle çalışırsam, kupayı geri alabiliriz. Meme mt feMzz sezonu ve aynı şey sonunda LEP olacak. SPCH için maksimum olan sadece uyanık olmaktır. Yapamam ve gidelim, kafalarda başka bir şey yok.

D Ecover SP Evrimi mi yoksa Devrim mi? Büyük bir kolye KDRU hazırlayın?
İyi Otzka. Ama devrim bir kelime değil, güçlü ve dramatik bir şekilde oldum. Geçen sezon kulübü izledim: Sparta büyük ölçüde zorlandı, sonra kabinlerde testere, mon ve huzursuzluğu gördü. TM'nin biraz maruz kalmaya ihtiyacı var, yeni enerji ekliyor, pinst ve nov TM, kdru'da da topukta değişiyor. Basılı basamakları, MT'yi ve nasıl dolduracağımızı değiştirmeliyiz. VM TM kalite. Geçen sezonda, ligdeki lig ustasının kalifikasyonunda görmek mümkün oldu. Bunu düzenli olarak doğrulamak NS'de. Vidt 35'in kalitesini yapmak için AD.

Brian Preske, bir basın toplantısında eski zaman prask sparta olarak konuşuyor.

ML ne kadar büyük ve Pestups'ta MT olacak mısın?
Sana biraz vermek için, kim ayrılacağım, kim içeceğim Kat olmayacağım. Ben her zaman oyunu ve kabini chrn yapmak istiyorum, bu yüzden spesifik olmayacağım. Yaptıkları tüm yolları anlatalım, detayı inceleyelim. Bana gidecekti, ama felsefemi bildiğim zaman, bu mezarları n uyumaya bıraktı. Kolay olmayacağız, Dohnt hakkında iyi bir şeyim var, her zaman Slavia'da Slavia 27 puan kaybettik. Ama savaşmak için geri dönmek için bir PT TDN var.

Slavia'dayken: Sparta'ya gitmesi tüm hatalarla savaşlarını yapmak için bir UV kışıydı. TTE de?
UPMN, ona iki tane arasında bir rekabet olarak bakmıyorum, ancak ligdeki en iyi iki karanlık arasında. Sadece NS'de bir ısırık yapıyorum. Banka ile PLZN ile Slavi ile yarışacağız. Tabii ki, etrafımdaki Derby ne anlama geliyor, ama ESK futbolu için büyük PIBV ve Pika'nın yayıldığı tek zaman. Sizin gibi, Avrupa'da karanlığın nasıl gösterileceğine ve orada kaç oyun oynayacağına dair boğaz yapabilirsiniz. Dniland'da ligin en iyilerinden biri olduğu izlenimine sahibiz, ancak burada eskamın ne kadar iyi olduğu konusunda uyaracağım.

Sparta son Ronka'daki ana sefil savunmayı batırdı. Patn neydi analiz ettiniz mi?
Çoğunluk olarak, sadece savunma için değil, herkesten sorumluyum. Ama evet: Defansif MIT için, BT SPN istiyorsak n üzerinde çalışmalıyız. Farklı HL görünümünden tartışabiliriz. HRT Deep Block, ister VC VC M, CO MM RD … ama sadece bir stanza. VC GL almamızı istiyorum ve onları aldım, gerçekten çok vardı. Değiştirmek için hafife sahip olalım, ama zor olmak istemeyecek.

Krejho spart ldr bölümünün ayrıldıktan sonra biliniyordu. Nerede bulabilirsin?
LdrovstvstvstvstvStví layık. Zan um, bizimle mümkün olduğunca karanlık tipte ilgilenmek istiyorum. Uzun zamandır korumak ZSADN VC'dir. Ama biz var, eminim.

ES'de Feyenoord'da çelişkili bir yıla sahip miydi?
NJ'den iyi bir şey aldım. Son bir MSCE ben orada olanlarla ilgiliydi, ama Io Spart veya Antwerp'in zamanı neydi. Fiziksel prox'lardan da yeni bir taktik bilgisi verdim. Ve sonra olabildiğince uykuya dalmaya çalıştım ve Nov Angam'da kurdum. MM çok fazla enerji ve çok karanlık ve biz tekrar erkeklerle çalışacağız. Diğerine bir ilişkinin doğru deneyimlerine sahip olmak çok fazla değil, çok fazla değil.

Seni etin üzerinde çalıştırdın. Sparta'yı uzun vadeli bir görev olarak mı alıyorsunuz?
Futbolda bunun umut verici olmadığını öğrendim. Ne olacağını asla bilmiyorum. Bilin m: Kaba ve ne olacağını düşünüyorum. PT için bir yılda, iki yılda ne olacak? CT için bu mümkün değil. Ama bu kulübü seviyorum, UVM, ESK, Prag, MM, çok fazla bağ, çok bağlayıcı olabilirim. Etina gerçekten güzel bir TK, ama herhangi bir şekilde burada olacağım, EV'yi gerçekten geliştirmeye çalışacağım gerçeği hakkında hiçbir şey.